Arizona Market – Kenneth R. Norton


arizona_marketArizona market chiar exista in nordul Bosniei. Este un loc de unde se lanseaza tinere femei catre o noua viata sau cu viteza, catre moarte.

Cartea este scrisa de un sociolog si fotograf care a avut acces la aceste povesti terifiante despre negotul sexual cu femei, despre brutalitate, despre macelari care hacuiesc femei, despre toata mizeria umana terifianta ce sta la baza placerilor carnale de pe strada sau bordeluri.

Pe scurt, citim jurnalul unei victime ce a reusit sa se sustraga din sistem, dupa ce a parcurs etape greu imaginabile unui om sanatos la cap. A fost fortata sa se prostitueze in Arizona market- unde a fost cel mai rau si unde se pare ca se aduna scursurile speciei umane, apoi in Italia, in Germania. A avut proxenet, a avut si protector generos, a fost vanduta de colo-colo precum o vita si a fost tratata sub cele mai odioase perversiuni de catre veritabili tortionari ( ca tot au revenit in atentia publica din Romania dupa 20 de ani ).

Anika e din Chisinau, 2001. Familia ei este descompusa : tatal betiv, mama moarta, sora cam drogata si inhaitata cu un interlop, ii este dusman deja. Se pare ca ultimii doi o vand pe fata pentru prostitutie, la scurt timp dupa ce isi facuse un prieten si isi incepuse cu placere viata sexuala. Ajunge cu complicitatea vamesilor, pe retea in Arizona market si de acolo incepe iadul impreuna cu alte fete. Unele mor, altele traiesc numai fiindca se drogheaza, altele devin pietre.

Sfarsitul e satisfacator dupa ce iti umpli sufletul cu ura si indignare 2 ore. Anika evadeaza si foloseste din plin un revolver. Eu m-am bucurat ca l-a folosit; m-am mai linistit.

Cine e impresionat de carte poate sa vada si 2 filme pe aceiasi idee : Whistleblower(2010) si Lilja 4-ever(2002). Merita sa stim despre diavolii de langa noi. Si din noi.

Anunțuri

Despre cezar

ride in black, think in white !
Galerie | Acest articol a fost publicat în carti și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s