Freedom Weekend Harley Davidson in Bucuresti


Freedom Weekend este ocazia cu care poti face un ride test cu Harleyul ales de tine, sa cunosti un pic din comunitate, dar si ocazia cu care Harley afla ca existi si vrei sa-ti cumperi o motocicleta.

Eu m-am programat pentru un SuperLow, baza experientei Harley Davidson, dar si cel mai accesibil la pret. Parcarea este plina de motociclete si de fani, muzica rock si buna organizare. In ride test ai un sef la avangarda si un observator la ariergarda; in grup nu mai mult de 7-8 motoare. Paraituri ritmice, cloncanituri, muzica buna. Faci destul de repede cunostinta cu motocicleta. A mea avea 660 km. M-am obisnuit rapid cu comenzile, care se actioneaza usor. Cele de picior nu sunt prea inaintate, asa ca m-am relaxat. Grupul a pornit repede, in linie. Cel din spatele meu m-a depasit imediat. Din cand in cand voia sa depaseasca si leaderul grupului. Probabil calareste un superbike si deja ii fierbea sangele in pantaloni. Trupa merge frumos si am ocazia sa ma bucur de motor. Reprizele sunt bunicele si sunt mereu acompaniate de trena de vibratii si coloana sonora specifica. Bratele le tin relaxat pe ghidon, dar din campul vizual imi lipseste obsesiv turometrul. Adevarul e ca placerea vizualizarii pe turometru a urcarilor rapide in turatii este suplinita la H-D de zgomotul barbatesc perceput de urechi. Asa ca o casca integrala pe un Harley, nu face decat sa anuleze una din marile placeri ale calaritului. Franele par a fi rezonabile, nu le-am bruscat sa nu risc surprize neplacute. Genunchiul drept nu se lipeste la fel de bine de rezervor precum cel stang, datorita filtrului de aer, dar singurul lucru care m-a deranjat au fost oglinzile. In spate nu vezi nimic, doar ceva din benzile laterale. Jumatate din imaginea oglinzii este maneca gecii de motor, asa ca am fost tare atent la cel din spatele meu, pe care nu-l vedeam decat atunci cand schimbam banda. La final, m-am dat jos cu placere. O sa incerc ceva mai greu, data viitoare.

A fost aglomerat si toata lumea pleca si venea incantata. Motocicleta asta este, atat de necivilizata si putin actualizata tehnic, pe cat sunt de educati si prietenosi membrii expozanti ai comunitatii Harley Davidson. Pe scurt, un XL883L merita si datorita accesului in lumea H-D.

Reclame

Despre cezar

ride in black, think in white !
Acest articol a fost publicat în motociclisme și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s