O calatorie de week-end cu start din Bucuresti


V-ati saturat de evadarile spre Sinaia si Predeal? Boring ! Aveti libera toata ziua si sunteti dispusi sa va miscati fundul mai devreme de ora 10 dimineata? Vreti sa turati motorul mai degraba decat sa stati la cafele? Iata o varianta de calatorie pentru bucuresteni. Aveti nevoie de 10 ore. Cei foarte rapizi se descurca cu 8 ore. De facut incepand cu sfarsitul lui aprilie si pana la sfarsitul lui octombrie. De evitat pe arsita.

Pe scurt, traseul este : Bucuresti-Dragalina-Slobozia- Harsova-Tulcea. Se poate trage mai tare – pentru decompensare nervoasa pentru cei cu stres de acasa sau de la serviciu- pe autostrada pana la Drajna. Se intra in zona de radare mobile, dar cu drum bun pentru 2 roti pana la Harsova. Bucata asta de drum nu are nimic spectaculos, dar pregateste zona frumoasa de pe 22A in depresiunea Nalbant. Linii drepte catre infinit, coline, dealuri, curbe largi si din scurt, cate o padurice sau cate un copac solitar in mijlocul pajistilor sau zonelor aride, vaste. Bineinteles, treceti si prin sate, iar Politia planteaza radare, de exemplu pe la Nalbant. In Tulcea va faceti de treaba, fiindca orasul este neatragator si va intoarceti inapoi. Daca faceti o combinatie cu plaja la Constanta este perfect, dar va trebuiesc 2 zile si soare, bineinteles.

Cand am mers cu motorul n-am fost inspirat sa mai si fac poze, dar am fotografiat in fuga, toamna trecuta in timpul unei incursiuni cu masina.

Anunțuri

Despre cezar

ride in black, think in white !
Acest articol a fost publicat în motociclisme și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O calatorie de week-end cu start din Bucuresti

  1. viesparul zice:

    stiu drumul . este superb. l-am parcurs cu masina, mergand spre delta… imi amintesc de o padure, la un moment dat, stufoasa si rece de zici ca esti la munte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s