Senzatiile tari nu costa prea mult


Si eu sunt mare amator de masini sport, dar accesul catre performanta dinamica se plateste din plin. Cam ceea ce castigi din placerea de a conduce 300 CP se plateste cu varf si indesat ca sa faci suma mare in euro pe care ar trebui sa o platesti pentru achizitie. Si fiindca nu am nevoie de o racheta sub fund tot timpul, am gasit o solutie tip : nu ma-ntind la struguri ca sunt acri.

Sa luam un BMW 335d de 286 CP ce atinge in realitate ( nu pe pliant) 100 km de pe loc in 7s. Cand cumperi masina asta noua trebuie sa te gandesti ca ai in cont sau sub saltea macar 45.000 eur( despre sh-uri distruse de terti nu discutam!). Banii astia nu prea ii avem, asa ca putem astepta o viata sau vreo 20 de ani pana o sa ne dorim de fapt un Passat „pentru familie” de 140 CP si cu demaraj in functie de ce zice nevasta.

Solutia pentru amatorii de ” pumni in stomac” este o motocicleta de 10.000 eur care spulbera toate performantele cu care se lauda BMW-ul de mai sus. Nu va zic care-i motocicleta, dar aveti de ales. O sa mergeti la fel de rar cu ea precum cu masina-sport, iar costurile ulterioare achizitiei sunt incomparabil mai mici.

Asa veti avea parte de la varsta frageda de 25 de ani de secunde mici, kilometri extrem de rapizi, 200 de batai/minut al cordului personal si sfidarea gravitatiei. Riscurile sunt mai mari, evident, iar zonele ploioase strica distractia. Si totusi, la 0-100 km/h in 4 secunde si 280 km/h , te poti intrece si cu ploaia.

Anunțuri

Despre cezar

ride in black, think in white !
Acest articol a fost publicat în dileme și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s