Viitorul motocicletelor SH.


Cam acesta va fi viitorul achizitiilor de motociclete in Romania. Nu am facut niciun studiu pe tema asta ,dar exista 2 argumente logice ce curma de la bun inceput multe tentative de achizitie pentru un o motocicleta noua.

1.Banii din buzunar. O motocicleta noua o poti cumpara cu sau fara finantare( leasing sau credit bancar). Daca ai toti banii, este perfect, dar cine mai are astazi 7.000 eur pentru o motocicleta de capacitate medie? Poti gasi insa un imprumut de nevoi personale la banca pentru 3.000 eur si atunci iti faci pofta. Vrei sa te imprumuti pentru 7000 eur in 5 ani? Atunci trebuie sa ai un venit foarte bun, aproape 3000 ron/luna fara sa ai alte rate/credite.

2. E costisitor sa faci CASCO. Dar un imprumut de nevoi personale este scump. Atunci te gandesti la un leasing. Perfect, dar va trebui sa platesti CASCO obligatoriu cat timp ai leasing si atunci , pentru o cotatie de aprox 9% vei plati in plus la rata inca 50 eur/luna volensnolens. E bine sa ai CASCO la motocicleta, dar dupa 3 ani, daca renunti, trebuie sa inchizi si leasingul, iar asta e mai greu. Mai mult, la un leasing trebuie sa ai si avans maricel, iar valoarea finantata sa nu fie sub 3000 eur.

Deci, toti banii pregatiti si cumparati o motocicleta cunoscuta, eventual de la cei care huzuresc si s-au plictisit de scula veche! Prevad 2-3 ani grei pentru dealerii de motociclete noi !

Reclame

Despre cezar

ride in black, think in white !
Acest articol a fost publicat în motociclisme și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s